Deltagarens kalender

Job Ready tillhandahåller en omfattande schemaläggningslösning med individuella kalendrar kopplade till varje deltagarprofil. Denna funktion möjliggör effektiv tidshantering och samordning av aktiviteter skräddarsydda för varje deltagares unika behov.

A screenshot of a computer
Description automatically generated

Användare har flexibiliteten att lägga till enskilda händelser direkt i kalendern. Dessutom erbjuder Job Ready ett kraftfullt administrativt verktyg för att hantera återkommande händelser genom kalendermallar. Dessa mallar, konfigurerade i administratörsinställningarna under fliken 'scheman', tillåter gruppering av möten eller sessioner som enkelt kan appliceras på individuella kalendrar.

A screenshot of a computer
Description automatically generated

Kalendergränssnittet inom Job Ready är designat för optimal användarupplevelse. Användare kan välja att visa kalendrar i dags-, vecko-, månads- och agendaformat, vilket ger användaren alternativ i hur de interagerar med och visualiserar schemalagda händelser. Denna flexibilitet är särskilt fördelaktig för användare med olika preferenser för att hålla koll på sina scheman.

Navigeringen i kalendern är intuitiv. Användare kan enkelt flytta mellan tidigare, nuvarande och framtida vyer med alternativen "Föregående", "Nästa" och "Idag". Denna funktion underlättar inte bara en historisk vy av tidigare händelser utan möjliggör också ett framåt-perspektiv för framtida engagemang. Kalenderns dynamiska karaktär säkerställer att deltagare och administratörer kan hålla sig organiserade och planera effektivt, vilket bidrar till en mer effektiv och produktiv schemaläggningsprocess inom Job Ready-plattformen.