Peppol-integration

Job Ready har en integration med Peppol, ett ekonomisystem från tredje part, som effektiviserar datasynkroniseringen mellan de två plattformarna. Job Ready sköter den automatiska synkroniseringen av data från Peppol, men användarna har också möjligheten att manuellt skapa ordrar. Denna dubbla funktionalitet säkerställer att användare har flera alternativ för att hantera sina finansiella transaktioner.

Inom Job Ready kan användare utnyttja ordrar och fakturor för att hantera enskilda deltagares utgifter. Systemet möjliggör skapandet av flera fakturor inom en enda order, vilket erbjuder ett bekvämt och konsoliderat tillvägagångssätt för ekonomihanteringen. Detta är särskilt fördelaktig för företag som hanterar komplexa eller mångfacetterade transaktioner.

A screenshot of a computer
Description automatically generated

För att öka synligheten och tillgängligheten är Peppol-informationen direkt kopplad till varje deltagares profil inom Job Ready. Denna integration ger användarna en centraliserad vy, vilket gör det möjligt för dem att effektivt spåra och hantera finansiella data i förhållande till enskilda deltagare.