Produktfunktionsöversikt: Job Ready Indexering och Datahantering

Job Ready erbjuder omfattande indexering för viktiga entitetsprofiler, vilket förbättrar din förmåga att hantera och analysera deltagar-, organisations-, placerings- och anteckningsregister etc. Denna guide kommer att gå igenom de viktigaste funktionerna och fördelarna med att använda Job Readys indexeringssystem.

1. Indexering av Entitetsprofiler:
    1. Job Ready tillhandahåller index för viktiga entitetsprofiler, inklusive Deltagare, Organisationer, Placeringar och Anteckningar.

2. Dessa index sammanställer alla entitetsregister och presenterar nyckelinformation för snabb och effektiv referens.

1. Val av Anpassade Kolumner:
    1. Utöver förinställda kolumner har användare flexibiliteten att välja anpassade kolumner med hjälp av fliken Kolumner.

2. Detta möjliggör en personlig vy och säkerställer att informationen överensstämmer med dina specifika behov.

A screenshot of a computer

Description automatically generated

A screenshot of a computer

Description automatically generated

1. Ytterligare Funktionalitet:
    1. Tillämpning av Filter:
      • Användare kan tillämpa filter för att få ytterligare kontext för visade entiteter.
      • Filter kan sparas med hjälp av widgeten Spara Sökning för framtida användning.

2. Exportera Data som CSV-filer:
      • Entiteterna och de data som visas i indexet kan exporteras som CSV-filer.
      • Åtkomsten till denna funktion hanteras genom användarbehörigheter under administratörsinställningarna.

3. Tillämpa Massåtgärder:
      • Användare kan tillämpa massåtgärder mot flera datapunkter.
      • Dessa åtgärder styrs av användarbehörigheter och roller för att säkerställa kontrollerad och säker datamanipulering.

4. Spara Förinställda Sökningar:
      • Användare kan spara förinställda sökningar, vilket effektiviserar upprepade uppgifter och säkerställer konsekvent datarapportering.

Hur du får ut det mesta ur Job Readys indexering:

• Skräddarsydda Vyer: Anpassa din indexvy genom att välja specifika kolumner som är viktigast för dig.

• Effektiv Datahämtning: Dra nytta av filter för att begränsa information och spara förinställda sökningar för snabb åtkomst till ofta använda konfigurationer.

• Dataanalys: Exportera data som CSV-filer för djupgående analys, rapportering och integration med andra verktyg.

• Effektiviserade Funktioner: Tillämpa massåtgärder för att effektivisera processer och spara tid.

Genom att dra nytta av Job Ready indexering och datahanteringsfunktioner får du ett kraftfullt verktyg för att effektivt organisera, analysera och agera på viktiga entitetsprofiler, vilket slutligen förbättrar ditt övergripande arbetsflöde.