Signal om Arbete - Skapa en Placering

1. Skapa en Signal om arbete eller studier i Jobready (användaren måste ha ”Kan skapa ROM2-placering”-behörighet påslagen under administratörsinställningarna)
    1. Börja med att skapa en en signal om arbete eller studier genom att i menyn till vänster gå till
      ”Lägg till” ”Arbete eller studier” ”Ny Signal om arbete eller studier”

2. Välj Deltagare genom att söka på Genomförandereferens eller Deltagarens namn. Kontor, Nivå (A/B/C) och Typ (Heltid/Deltid) kommer automatiskt att fyllas i baserat på uppgifterna för deltagarens nuvarande beslutet men går att uppdatera om det behövs

3. Välj Placeringstyp – Arbete eller Utbildning
    4. Skriv in Placeringens startdatum (dagens datum kommer automatiskt att fyllas i)
    5. Fyll i Arbetsgivare / Utbildningsanordnare och Organisationsnummer
    6. Klicka på ”Skapa arbete eller utbildning”. Signalen är nu skapad och du kan nu se alla uppgifter på ett ställe. Du kan också se information om R1 och R2 som förväntas inträffa om 3 och 6 månader under deltagarens profil.

7. Navigera till Deltagarens profil och klicka på "Ersättningar" nere till vänster för att se information om status för Resultatersättning 1 och 2 även där.