Skapa och importera deltagare it Job Ready

Deltagare kan antingen skapas direkt i systemet eller importeras via CSV.

För att skapa/importera deltagare tryck på knappen "Lägg till ny", välj Deltagare och välj sedan antingen Ny deltagare eller Importera deltagare.

Härifrån är flödena:

Skapa Deltagare

När deltagare skapas via det jobbklara användargränssnittet är de obligatoriska fälten:

• Program
  • Kontor
  • Personnummer
  • Förnamn
  • Efternamn
  • Status
  • Nivå

Frivilliga fält är:

• Hanterad av
  • Kundkoordinator
  • Mellannamn
  • Tilltalsnamn
  • Pronomen
  • Föredragen kontaktmetod
  • Mejl
  • Mobilnummer
  • Hemtelefon
  • Adress
  • Stad
  • Postnummer
  • Kommentarer
  • Kommentarer (dold)
  • Taggar

Importera Deltagare

Vid massimport av deltagare stöder Job Ready .xlsx-filer. Mallen inklusive all nödvändig och tillgänglig information bifogas denna artikel.

Alla nödvändiga celler är:

• (add required fields once the work is done)